Intrebari Biologie

Intrebari De Logica Istorie

Ai finalizat deja chestionarul mai înainte. Exercițiu online cu alegere multiplă.


Crezi Că Ai O Minte Sclipitoare Răspunde La Aceste 6 Intrebări De Logică

Cine a scris Hansel si Gretel.

Intrebari de logica istorie. Acesta este un quiz de atenție și de logică. Dacă rotești aceste figuri toate arată ca exemplul dat. Te asteaptă mii de intrebări grupate în seturi a câte 10 întrebări din diferite categoriiCe faraon a ridicat cea mai mare piramidă.

Dacă vrei să-ți salvezi punctele câștigate și să apari în topurile Kidibot trebuie să fii logat ă. Întrebările și testele de logică sunt o provocare distractivă dar sunt și foarte utile atât pentru copii și adolescenți cât și pentru adulți. Pentru chestiuni medicale legale financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere înainte de luarea unor.

De unde sunt originare sarmalele. - Istoria Romaniei Teste de cultura generala. Întrebări de logică Top 40 de întrebări de logică pentru copii și adulți ÎNTREBĂRI de CULTURĂ GENERALĂ cu răspunsuri.

Ce se înţelege prin muzica de cameră. Care este cel mai selecționat jucător din istoria naționalei de fotbal a României. Un argument care implică faptul că legislația este un imperativ moral.

1 In acest quiz va trebui sa raspundeti corect la cateva intrebari legate de istoria lumiiMult noroc. Care este cel mai înalt munte de pe Glob. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte.

Istorie a Barbu Catargiu 1862 b 1974 c 1989 d 1939 1945 e Austria f 2007 g 116 ani 2. Mini-quiz_Romanitatea românilor 10 întrebări şi punctaj imediat 13. Captain Spike te provoacă să rezolvi acest quiz.

In cazul anumitor intrebari este posibil ca mai multe dintre raspunsurile la alegere sa poata raspunde la intrebare insa cu toate acestea trebuie sa alegi raspunsul cel mai bun adica cel. Ce înseamnă verbul englezesc to bet. Ceea ce avem de făcut este să creștem cu 1 suma numerelor anterioare astfel.

Ce denumire poartă cel mai adânc loc de pe Terra. Care este capitala Belgiei. Da mătușa comună este chiar mama mea.

Aprilie 1896 10 octombrie 1910. Cine a inventat stiloul. Ce este un URL.

Test 22 Logica Bacalaureat. Întrebările de logică reprezintă o gimnastică minunată pentru minte contribuie la dezvoltarea logicii și la abilitățile de analiză. E o groapă niciun gram de pământ nu se află în aceasta.

Exerciţiu online pentru gruparea argumentelor teoriei continuităţii şi teoriei imigraţioniste fără punctaj 12. Întrebări și răspunsuri logice. Ştiri pe aceeaşi temă.

2 5 7. Becul legat la primul comutator încă trebuie să fie cald. Câte limbi se vorbesc in Europa.

Cum se numesc urmaşii iui Mahomed. Romanitatea românilor în viziunea istoricilor. A AlICuza b Mihai Viteazul c Carol I 2Care dintre domnitorii Tarii Romanesti a fost supranumit Intemeietorul.

Bifează litera corespunzătoare răspunsului corect pentru fiecare dintre enunțurile de mai jos. În ce oraș se află cea mai veche pizzerie din lume. Erorile logice formale sunt acele raționamente care sunt invalide datorită unor erori în formalismul lor logic.

Unde a fost inventat ping pong-ul. Numărul următor este 23. Aprinde primul comutator așteaptă câteva minute și apoi stinge-l.

Teste online teste grilă. 8 14 22. Zece cărţi pe care trebuie să le citeşti în toamna aceasta.

7 1 8. Pot verişorii tăi să aibă o mătuşă comună pe care tu nu o ai. Set de 10 întrebari tip grilă.

Intrebari de cultura generala istorie-geografie ISTORIE VII-VIII 1. Am pus la cale astazi unul dintre cele mai dificile teste de cultura generala. Intrați într-o cameră întunecoasă în care se află o plită de gaz o lampă de gaz și o lumânare.

22 1 23. Picasso Grieg Monet și Rembrandt. Martie 1886 10 septembrie 1908.

Un singur bec este aprins și este legat la cel de-al doilea comutator. 19 Cum se numește stadionul echipei de fotbal Real Madrid. Logica si rationament 1.

Geografie a Japonia b Volga c 7 continente. Răspunsuri la cele 6 întrebări de logică. Test Online - Test amuzant de logica.

D Varsovia e Viena Austria f 50 g Galben si rosu h Fernando Magellan 3. Întrebările de logică sunt adesea folosite la intreviuri fiind cunoscut faptul că acestea pot să dezvăluie nivelul raționamentul analitic. Intrebari de cultura generala istorie-geografie ISTORIE VII-VIII 1.

Aprinde cel de-al doilea comutator și intră în camera cu becuri. Intrebarile testului Logica si rationament 1 se bazeaza pe rationamentul continut in afirmatiile enuntului. 13 1 14.

Aprilie 1886 10 octombrie 1900. Pentru că ceva poate să se întâmple este inevitabil ca acel ceva se va întâmpla. Vă prezentăm un test cu 10 întrebări din Istoria României şi vă invităm să scrieţi la comentarii câte dintre răspunsuri aţi ştiut.

Africa America de Nord America de Sud Antarctida Asia Australia Europa. Câte oceane sunt pe Glob. Vedeți mai jos o selecție de întrebări de logică ce pot părea a fi simple dar vă pot pune pe gânduri.

Care campion american la box a rămas neînvins de-a lungul carierei sale. Este corectă o singură variantă de răspuns. 5 8 13.

Întrebări de logică grele. Logică argumentare și comunicare pentru examenul de Bacalaureat. Însă figurii de la litera C îi lipsește cutia roșie.

Cât pământ se află într-o groapă de un metru lungime și 30 de cm lățime săpată în mijlocul unei păduri din America de Sud. Cine a infaptuit prima unire a Principatelor Romane. Istoria este una dintre materiile cele mai des folosite în testele de cultură generală.

Testeaza nivelul tău actual de cunoştiinţe. Creează-ți aici un cont sau loghează-te.


Crezi Că Ai O Minte Sclipitoare Răspunde La Aceste 6 Intrebări De Logică


Pin On Teste Psihologice


6 Intrebări De Logică și Teste Care Iți Pun Mintea La Treabă Incredibilia Ro


6 Intrebări De Logică și Teste Care Iți Pun Mintea La Treabă Incredibilia Ro


Comentarii