Intrebari Biologie

40 De Intrebari Cu Denise Rifai Invitati

Emisiunea se desfășoară sub forma unui interviu luat de moderatoarea Denise Rifai unor personalități din diverse domenii. Fiecare emisiune are ca invitat o personalitate din România.


Ediția De Aseară A Emisiunii 40 De Intrebări Cu Denise Rifai Cu Petre Roman Invitat A Fost Urmărită De Peste Un Milion De Telespectatori Stirile Kanal D

Cu toate că Raluca Bădulescu a fost profesoară de limba română și engleză dragostea pentru modă și muzică.

40 de intrebari cu denise rifai invitati. Cunoscutul interlop a explicat că a primit o invitație pentru a participa la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D dar a refuzat. Urmareste mai jos aici pe site emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai din data de 12 decembrie 2021 HD. 40 de întrebări cu Denise Rifai este un talk show românesc transmis de postul de televiziune Kanal D începând cu 6 octombrie 2020.

40 de intrebari cu Denise Rifai - UN NOU SEZON EXPLOZIV CU INVITATI PE MASURA. IN FIECARE DUMINICA DE LA ORA 2200 NUMAI LA KANAL D40DeIntrebariCuDeniseR. Mitică Dragomir numele real este Dumitru Dragomir fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este invitatul ediției de duminică a emisiunii 40 de întrebări cu Denise.

Urmareste mai jos aici pe site emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai din data de 12 decembrie 2021 HD. Nuțu Cămătaru nu a vrut să participe la emisiunea lui. Teodor Meleșcanu invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai duminică de la ora 2200 la Kanal D În vârstă de 80 de ani aflat de o viață în slujba Statului Român Teodor.

Jean Dumitrache sau Jean de la Craiova așa cum îl cunoaște publicul va fi invitat duminică începând cu ora 2245 în emisiunea 40 de întrebări moderată de Denise Rifai de la Kanal D. 40 de intrebari cu Denise Rifai - Victor Ponta Editie COMPLETA40DeIntrebariCuDeniseRifaiNe puteti urmari si pehttpwwwkanaldrohttpwwwwowbizroh. A devenit cunoscută pentru intervențiile spumoase pe care le-a avut de-a lungul timpului la Realitatea TV iar acum a cunoscut succesul și la Kanal D grație celor 40 de întrebări menite să-i pună în dificultate pe invitați.

S-a aflat totul despre Denise Rifai. Nuțu Cămătaru subiectul cărții lansate de Codin Maticiuc a vorbit săptămâna trecută în cadrul unei conferințe de presă. Emisiunea interviu-maraton de la Kanal D revine cu un invitat de marcă președintele USR Dan Barna.

Denise Rifai este una dintre cele mai controversate prezentatoare TV din România. BAIATUL MEU PRO 2 Reluare. Raluca Bădulescu răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai.

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a fost premiată la Gala Premiilor TV Mania 2021 la categoria Cea mai bună emisiune de interviuri-portret. Urmatorul invitat la emisiunea 40 de intrebari cu denise rifai difuzata marti de la 2300 pe kanal d este marian vanghelie fost primar al suntem invitati apoi la vanatoare de trufe urmata de un brunch traditional chiar pe deal in padurile transilvaniei. Întrebată într-un interviu pentru clickro care este cea mai indiscretă întrebare care i-a fost adresată până acum Denise Rifai a dat un răspuns promt.

Celebrul cântăreț de muzică lăutărească și manele din România va face dezvăluiri uluitoare despre copilăria marcată de sărăcie și drumul spre succes. Cel de-al doilea sezon al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai emisiunea de interviuri cu abordare editorială îndrăzneață devenită reper pe piața media din România va fi difuzat începând din 24 august la Kanal D. 40 de intrebari cu Denise Rifai 12 Decembrie 2021 Subtitrat in Romana Watch Online 40 de intrebari cu Denise Rifai 12 Decembrie 2021 Subtitrat in Romana Full HD Episode 40 de intrebari cu Denise Rifai 12 Decembrie 2021 Subtitrat in Romana HD Youtube 40 de intrebari cu Denise Rifai 12 Decembrie 2021 Subtitrat in Romana HD Video.

Noua serie se întrevederi. Dan negru a fost întrebat despre idila cu andreea marin. Ce spune Denise Rifai despre.

KANAL D Reluare ROATA NOROCULUI. 40 de intrebari cu Denise Rifai 07112021 - Ramona Badescu Editie COMPLETARamona Bădescu este invitata ediției de duminică 7 noiembrie a emisiunii 40. Urmatorul invitat la emisiunea 40 de intrebari cu denise rifai difuzata marti de la 2300 pe kanal d este marian vanghelie fost primar al suntem invitati apoi la vanatoare de trufe urmata de un brunch traditional chiar pe deal in padurile transilvaniei.

Dan Barna 45 de ani unul dintre politicienii de prim-plan ai României este invitatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de marți seară de la ora 2330 la Kanal D. Vedeta celor de la Kanal D care realizează în acest moment o emisiune inedită la postul de televiziune amintit a vorbit despre trecutul său amoros. Roata Norocului 12 Decembrie 2021 Online December 12 2021 RELUARE 0.

Victor Ciorbea celebrul om politic roman este invitatul ediției de duminică 12 decembrie al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai difuzată de la ora 2230 la Kanal. Victor Ponta raspunde celor mai arzatoare intrebari marti 8 decembrie de la 2300 la 40 de întrebări cu Denise Rifai pe Kanal D.


40 De Intrebari Cu Denise Rifai In Fiecare Duminica De La Ora 22 00 Cu Invitati Pe Masura Youtube


40 De Intrebari Cu Denise Rifai Kanal D Romania


Primul Invitat La 40 De Intrebari Cu Denise Rifai Intr Un Interviu Eveniment Agerpres Actualizează Lumea


Liviu Dragnea Invitat La 40 De Intrebări Cu Denise Rifai La Kanal D Ați Dat Ordin Să Fie Bătuți Romanii Pe 10 August A Fost Intrebat Fostul Lider Psd Wowbiz


Comentarii