Intrebari Biologie

Intrebari Interesante De Cultura Generala

Crezi că știi istorie geografie și artă. Tipul de joc folosit pentru a raspunde corect la aceasta intrebare este Blitzkrieg Conquiztador.


Cultura Generala Peste 500 De Intrebari De Cultura Generala Cu Raspunsuri Uimitoare Elefant Ro

21Un tren personal pleacă din Bucureşti spre Cluj.

Intrebari interesante de cultura generala. Faceți un clasament al celor mai bune răspunsuri sau jucați pe echipe. Daca ai intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contactclopotelro. Litera ti-a pregatit acest titlu si multe altele la preturi bune Descopera toate cartile online.

Cui nu-i plac întrebările de cultură generală menite să-i pună mintea la încercare. 100 de întrebări și răspunsuri de Larousse. Intrebarea a fost de tipul grila cu 4 raspunsuri diferite.

Dintotdeauna omul a fost fascinat si a iubit lumea în care și-a început existenta efemera. Este de fapt NGrigorescu pe bancnota de 10 lei Antrenează-i mintea micuțului tău cu întrebări amuzante și de logică. Am pus la cale astazi unul dintre cele mai dificile teste de cultura generala.

Iata 20 de intrebari de cultura generala din domenii cat mai variate. Casa roșie este pe strada Galbenă. Psihotehnici cu raționament verbal psihotehnici cu raționament.

Rezolva testele online pentru autoevaluare persoanala din diverse domenii. Ele se întâlnesc în gara Mediaş. Era acuzat de corespondenta secreta cu Austria Moscova Polonia si Venetia si de faptul ca transmitea acestora stiri despre turci.

Cultura generala reprezinta ansamblul structurat al rezultatelor materiale si spirituale ale activitatilor de transformare si adaptare a mediului natural si social la nevoile trebuintele si aspiratiile oamenilor. 10 întrebări de cultură generală care îți pun mintea la încercare. Aeronava X-43A deţine recordul absolut de viteză după ce în noiembrie 2004 a atins viteza de.

Rechinii sunt singurele animale care nu se inbolnavesc niciodata ei sunt imuni la toate bolile cunoscute pina in prezent de omenire inclusiv la cancer. Sunt patru variante de raspuns pentru aceasta intrebare si anume limba maghiara limba slava limba franceza si limba turca. De asemenea daca vrei sa vezi cat de bogat este vocabularul tau vei gasi la noi teste de cultura generala despre sinonime antonime neologisme sau cuvinte folosite foarte des cu sens gresit.

Mai multe teste de cultura generala care sa te amuze si in acelasi timp teste din care poti invata cate ceva. Testeaza-ti cunostintele de cultura generala rezolvand testul Cultura generala 2. Tu poti da raspunsul corect la toate.

Testele sunt 100 gratuite. Cum se numeste partea colorata a ochiului uman. 15 cele mai grele intrebari de cultura generala.

Test de cultura generala pentru copii isteti. Fie ca le-ai invatat in scoala fie ca le-ai aflat de la cei din jur iata ca a venit timpul sa iti testezi bagajul de cunostinte acumulate. La cate dintre ele raspunzi CORECT.

Teste noi online gratuite. Toti copii de pe site-ul nostru si chiar si adultii vor putea sa joace cel mai noi joc online de cultura generala in care trebuie sa faceti tot posibilul sa raspundeti corect la cat mai multe intrebari despre diferite subiecte interesante. S-a observat de către.

Acum este momentul să o dovedești. Tragem cu ochiul la prima intrebare. Pentru a putea da răspunsuri corecte la multe dintre aceste întrebări capcană este nevoie de multă atenție și perspicacitate.

Născută în spațiu necunoscutului o persoana oricare ar fi manifesta dorința și pofta de satisfacere a cat mai multor curiozitati despre orice. Întrebările de cultură generală sunt de obicei adresate în cadrul unor examene extrem de competitive în care se urmărește etalarea cunoștințelor anumitor participanți. Teste de cultura generala.

Cine a infaptuit prima unire a Principatelor Romane. Întrebări de cultură generală. VEZI GALERIA FOTO POZA 1 3.

Eu am numărat figurinele fiind cate 3 am presupus că fiecare indica cifra 5 adică 55515 la cea de a 2-a la fel fiind tot 3 figurine 55515 Si ultima la fel 55515 ceea ce am dedus eu e ca toate cele 3 figuri împreună adunate adică 151515 fac 45. Teste de cultura generala. Acest nou joc 2020 cu Vrei sa Fii Milionar apare aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp sa ajungeti sa.

Te provocăm să-ți testezi cunoștințele cu aceste zece întrebări de cultură generală din mai multe domenii. Incepem cu o intrebare usoara Cum se numeste frica de spatii inchise. În general acest examen se desfășoară împreună cu diferite teste care sunt destinate măsurării altor tipuri de informații.

Cultura generala Constantin Brancoveanu a fost executat la Constantinopol impreuna cei 4 fii ai sai avand 9 capete de acuzare. A AlICuza b Mihai Viteazul c Carol I 2Care dintre domnitorii Tarii Romanesti a fost supranumit Intemeietorul. Mai mult de atat testele de cultura generala cu raspunsuri te vor ajuta sa iti dai seama rapid unde ai gresit si cum poti obtine un punctaj mai bun.

Nu vad legatura cu colțurile daca e sa ne luam dupa ele rezultatul primului rad nu ar mai fi 45. Te asteaptă mii de intrebări grupate în seturi a câte 10 întrebări din diferite categoriiCe faraon a. Testeaza nivelul tău actual de cunoştiinţe.

Întrebările capcană sunt și ele întrebări de logică însă enunțul te determină adesea să te gândești la un răspuns eronat. Joc de cultură generală. Pune-ti la incercare memoria si incearca sa gasesti raspunsurile corecte la.

Cati metrii are intestinul subtire al unui om adult. Doar pe ha-haro gasesti cele mai noi teste online. Incearca sa obtii un scor cat mai bun.

Intrebari si raspunsuri din cultura generala. Informati-va despre Politica de confidentialitate si Politica de cookies. La cate dintre ele raspunzi CORECT.

Este un test scurt pe care ar trebui să îl poți rezolva în doar. Un accelerat pleacă din Cluj spre Bucureşti. Test iq cultura generala.

Cu totii am acumulat de-a lungul timpului notiuni din mai multe domenii precum istorie geografie literatura cinematografie stiinte si lista poate continua. Intrebari de cultura generala istorie-geografie ISTORIE VII-VIII 1.


Pin On Curiozitati Interesante Din Lume


Pin On Stiaţi Că


Pin By Goki Ro On Curiozitati Interesante Din Lume Memes Funny Ecard Meme


Cultura Generala Peste 500 De Intrebari De Cultura Generala Cu Raspunsuri Uimitoare Elefant Ro


Comentarii