Intrebari Biologie

Intrebari De Cultura Generala 10 Ani

Cine a descoperit penicilina. În China un japonez se poate căsători cu sora văduvei lui.


Pin On Gradinita

Teste noi online gratuite.

Intrebari de cultura generala 10 ani. Foto robert dumitru Shutterstock. Dacă 3 ouă fierb în 10 minute 56 de ouă în câte minute fierb. Intrebări simple de cultură generală pentru copii mici anideșcoală ro.

Până la sfârșitul anului au mai rămas 15 de. Am pregătit cel mai greu test de cultură generală din ultimii ani. Un elev rău îi sparge cu un cui două mingi.

Ce personalitate se află pe bancnota de 10 lei. Câte mere sunt în coș. Cu ce țări se învecinează Moldova.

Care este cea mai dură substanță naturală. Va prezentam un test cu 10 intrebari din Istoria Romaniei si va invitam sa scrieti. În ce an a fost fondată Uzina de Automobile Pitești.

Crezi că le știi pe toate. Roșu albastru negru galben verde. Ce este mai greu un kilogram de plumb sau unul de făină.

Testeaza nivelul tău actual de cunoştiinţe. Era de asemenea invinuit pentru diploma austriaca prin care era declarat principe al Sfantului Imperiu Roman. Test de carieră.

Dintotdeauna omul a fost fascinat si a iubit lumea în care și-a început existenta efemera. Acest test din mitologia greaca a fost creat de Daniel Iordache. Test de cultura generala.

Ziua de 16 decembrie este cea de 350-a zi a calendarului gregorian și a 351-a zi în anii bisecți. Văduva are soţul mort 15. Te asteaptă mii de intrebări grupate în seturi a câte 10 întrebări din diferite categoriiCe faraon a.

Aeronava X-43A deţine recordul absolut de viteză după ce în noiembrie 2004 a atins viteza de. Într-un coș sunt 3 mere verzi și 4 roșii. Test de cultura generala.

Testul de cultura generala de astazi te va duce intr-o scurta plimbare prin istoria Romaniei incepand din 1918 pana in prezent. 100 de ani de ROMANIA in 10 intrebari. Întrebările acoperă diverse domenii de la istorie ştiinţele naturii geografie sau matematică.

Fa acest test. Dacă apreciezi acest articol te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook printr-un Like mai jos. Testul care îți ghicește vârsta după cultura generală.

Intrebări de cultură generală pentru copiii de 9 10 ani anideșcoală ro. Ghid De Cultură Generală from cdnliteraro See more of intrebari de cultura generala on facebook. Născută în spațiu necunoscutului o persoana oricare ar fi manifesta dorința și pofta de satisfacere a cat mai multor curiozitati despre orice.

Câți ani are Pământul. 1 a 2 c 3 b 4 c 5 b 6 b 7 a 8 b 9 c 10 b. Testul verifică atât cunoştinţele celor mici dar şi imaginaţia acestora.

Ce culori are drapelul Japoniei. Toate intrebarile raspunsurile si explicatiile aferente acestui test au fost trimise prin mail de Daniel pentru a fi incarcate pe site-ul haiosro. Sa o lasam moarta io am 89 ani si ma incurajati cand ii vad pe altii.

10 ÎNTREBARI DE CULTURA GENERALADificultateFoarte Usor - YouTube. Cu câte mingi a mai rămas profesorul. Teste de cultura generala.

Și curiozitatea desigur. Un profesor de sport avea un sac cu 10 mingi. Teste de cultura generala.

4543 miliarde de ani. O sută de ani. Pentru saracirea tarii in dauna imbogatirii sale.

10 întrebări din domenii cât mai diferite. S-a observat de către cercetătorii din domeniul psihologiei ca coeficientul de. Pentru ca locuia la Targoviste 6 pana la 7 luni pe an aducand astfel pagube Bucurestilor.

Testeaza-ti cunostintele de cultura generala rezolvand testul Cultura generala 2. Ce spun cunoștințele pe care le ai despre tine. Sotia zeului Uranus era zeita.

Ce grad de rudenie exista între Carol al II-lea și Ferdinand I. Cine a fost primul om pe lună. Răspunde la șapte întrebări și vezi care este nivelul tău de inteligență.

Ce naționalitate avea exploratorul Fernando Magellan. Iar cunoașterea este un continuu proces de cercetare și de învățare. Va rămâne tot cu 10 mingi dar două sunt sparte 14.

Istoria este una dintre materiile cele mai des folosite in testele de cultura generala. Cultura generala reprezinta ansamblul structurat al rezultatelor materiale si spirituale ale activitatilor de transformare si adaptare a mediului natural si social la nevoile trebuintele si aspiratiile oamenilor. Doar pe ha-haro gasesti cele mai noi teste online.

În 10 minute. Test de CULTURĂ GENERALĂ. Trei restul sunt 4 legume.

4 întrebări pentru a afla ce fel de persoană ești. 10 întrebări pentru a afla ce meserie ți se potrivește. Intrebari si raspunsuri din cultura generala.

In ce țară s-a născut Adolf Hitler. Unde s-a efectuat primul transplant de inimă umană. Rezolva testele online pentru autoevaluare persoanala din diverse domenii.

Competiția este una dintre cele mai frumoase forme de cunoaștere chiar și atunci când este cu noi înșine. De la ce vine KFC. Teste de Cultura Generala Pe site din data de.

Următoarele întrebări de cultură generală au fost special concepute pentru a testa cunoştinţele copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 şi 10 ani. Rechinii sunt singurele animale care nu se inbolnavesc niciodata ei sunt imuni la toate bolile cunoscute pina in prezent de omenire inclusiv la cancer.


Intrebări De Cultură Generală Pentru Copiii De 9 10 Ani Anideșcoală Ro


Litera B Căutare Google Preschool Activities Education Preschool


Cele Mai Apreciate Felicitari De Weekend Pagina 3 Mesajeurarifelicitari Com


10 Intrebari De Cultura Generala 3 Youtube In 2020 Quotes Youtube Incoming Call Screenshot


Comentarii