Intrebari Biologie

Formuleaza Cate O Intrebari In Legatura Cu Textul Citit

Formuleaza doua idei poetice pe care le-ai identificat In poezia citata In legatura cu cele doua strofe. Obiectivul se considera realizat daca elevii antrenati formuleaza corect o intrebare si raspund corect la cel putin doua-trei intrebari.


5 Formulează Trei Intrebări In Legătură Cu Textul Citit Scoala Din Ponoare Brainly Ro

Sa formuleze intrebari si raspunsuri pe marginea unui text si a imaginilor ce-l insotesc.

Formuleaza cate o intrebari in legatura cu textul citit. Formuleaza doua idei poetice asa cum se desprind din textul 1. El va asocia pozele cu cuvintele si ii va fi mai usor sa inteleaga textul. Pasul 4 Întrebãri în legãturã cu textul Pentru a verifica în ce mãsurã elevii citesc conştientînvăţătorul le adreseazã 2-4 întrebãri referitoare la acţiunea textului la personaje etc.

Obiectivul este realizat daca fiecare elev citeste corect in ritm propriu cel putin un enunt cu sprijinul invatatoarei. Aproximativ 85 dintre elevii participanti reusesc sa formuleze intrebari si raspunsuri pe baza textului citit. Abilitatea de a citi.

Nu trebuie sa li se ceara sa citeasca in gand deoarece aceasta deprindere de citire se formeaza ulterior dupa formarea celei de citire cu voce tare. Transcrie din prima strofa o structura care contine o imagine vizuala 6. Sa citeasca corect un text necunoscut.

Povestirea unei întâmplări cunoscute pe baza unui suport adecvat din partea profesorului. La litera anterioară le-am propus copiilor un set de cuvinte și câte o propoziție de citit în fiecare zi a săptămânii. E treaba ta daca e in romanaenglezafrancezagermana mongoleza etc.

Formuleaza Întrebari În Legatura Cu Textul CititAici gasiti raspunsul la multe intrebari in legatura cu obligatiile de mediu care revin unei firme intrebari puse frecvent de conducatorii de lipsa acestor evidente si raportari este sanctionata potrivit legii cu amenzi ce pornesc de la 15000 lei. Notificările pentru fiecare activitate de interes țin elevii mai aproape unii de alții iar cadrul didactic are o metodă rapidă. O2 să formuleze întrebări şi răspunsuri pe baza conţinutului textului citit.

Obiectivul este realizat daca fiecare elev recunoaste cel putin titlul textului. Să răspundă la întrebarile adresate. Să utilizeze cuvinteleexpresiile noi în alte contexte.

Istoria nu mai e de rahat cand o inveti de la el. OC2- sa formuleze si sa raspunda la intrebari in legatura cu textul poeziei. Să scrie enunțuri simple și dezvoltate.

O3 să ordoneze ideile principale potrivit succesiunii întâmplărilor din text. Provoaca-i pe colegi cu 3 intrebari despre textul literar citit. O1 să citească corect fluent conştient şi expresiv textul dat.

Ce exemple pot sa dau ca sa sustin aceste idei. -fiecare echipa va primi cate o stea de culoare diferita ce va avea cate o intrebare scrisa pe ea. Elevii vor trebui sa formuleze cat mai multe intrebari pe marginea textului care sa inceapa cu acea intrebare-fiecare echipa va trebui sa formuleze minim trei intrebari-la final cate un reprezentant al fiecarei echipe va citi intrebarile.

Pe baza informatiilor prezentate in cadrul Raportului national privind Evaluarea competentelor fundamentale la finalul clasei a II-a - 2019 la nivel national reiese ca. Dupa ce se uita pe imagini formuleaza intrebari si raspunsuri ce au legatura cu textul. Continuăm seria exercițiilor de citire cu cărticica literei V.

Deci sa clarificam un lucrutextele se citesc pe litere. Pune-i intrebari in legatura cu povestea si cu imaginile dupa ce ati parcurs impreuna textul. Dezvoltare si dificultati.

OC3- sa alcatuiasca propozitii legate de continutul poeziei asezand in. Sa puna in corespondenta cuvintele cu imaginile corespunzatoare. Atunci cand gandim critic formulam o serie de intrebari la adresa textului.

E o activitate foarte interesanta care poate veni dupa una in care elevii au raspuns la intrebarile din manual. Să citească corect conştient fluent şi expresiv textul dat. O4 să selecteze din.

Si formuleaza si tu o intrebare ca la carte titlul imi zice alt cv -q. Cu aplicația mobilă valabilă doar pe Android ŞcoalaIntuitext. Sa puna in corespondenta cuvintele cu imaginile corespunzatoare.

-competențe de receptare a textului citit de comunicare orala și în scris. Sa recunoasca elementele structurale ale textului titlu autor alineate personaje. Exersati impreuna pronuntarea lor citind fiecare litera in parte.

Sa formuleze intrebari si raspunsuri pe marginea unui text si a imaginilor ce-l insotesc. Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi. In acest moment ca cerinta de baza a unei activitati reusite este antrenarea cat mai multor elevi indiferent de nivelul deprinderilor de citire ale acestora.

Cls 2 - 316087. Citirea in lant a textului cu explicarea cuvintelor si a expresiilor necunoscute. Fiecare dintre cele 111 povesti din carte creeaza o legatura intre istorie si viata de zi cu zi datorita subiectelor familiare pe care le trateaza si a unor perspective care nu pot fi descrise altfel decat date naibii.

In jur de 84 dintre elevii evaluati pot sa redea prin cuvinte proprii cu sprijin un fragment dintr-un. Cu ajutorul unor cartonase ii poti prezenta cuvintele noi. In ce fel difera aceste informatii de ceea ce stiam eu in legatura cu acest subiect.

27 ianuarie 2016 0958. Precizeaza un mod de expunere pe care l-ai identificat In textul dat si doua trasaturi ale acestuia. Nu poţi să mai interacţionezi.

Să precizeze titlul autorul şi personajele textului citit. Si cum adica sa citeasca textul in romana mah. Dacã se constatã cã mai mulţi elevi nu.

Ce idei sau fapte asemanatoare am mai intalnit. CLR-Texte după un sir de imagini si întrebări. O sa-ti dau cateva exemple de intrebari care arata gandirea critica asupra textului.

Urmeaza citirea in lant a textului. Citirea se exerseaza implicand un numar cat mai mare de elevi. Pot fi intrebari cu raspuns inchis presatbilit dar mai ales unele cu raspuns deschis de interpretare.

Conversatia euristica- formulare de intrebari si raspunsuri in legatura cu textul. Cadrul didactic creează ușor temele elevii știu exact ce temă au părinții sunt mai liniștiți că procesul de comunicare merge perfect. Dupa ce se uita pe imagini formuleaza intrebari si raspunsuri ce au legatura cu textul.

0 stele 0 review-uri. Totul e mai simplu când vine vorba despre teme. Inițial materialele au fost utilizate cu scop de evaluare după vacanța intersemestrială și după perioada petrecută în online.

Traseaza corespondenta intre cuvantul masina si imaginea care reprezinta o masina. Dupa ce ai citit textul integral poti trece la formularea ideilor principaleCitesti un alineat si formulezi esenta intr-o propozitieTreci apoi la.


Formulează Cite O Intrebare In Legatura Cu Textul Citat Noi Si Cuibul Părintesc De Emilia Brainly Ro


Formulează Intrebări In Legătură Cu Textul Dat Care Să Inceapă Cu Termenii Dați Cine Care Brainly Ro


Formuleaza Cate O Intrebare In Legatura Cu Textul Citit Noi Si Cuibu Parintesc Care Sa Inceapă Cu Brainly Ro


Ajutor Va Rog Formulează Intrebări și Răspunsuri In Legătura Cu Textul Bine E La Noi Acasă De Brainly Ro


Comentarii